Over ons

V.V. Trinitas Oisterwijk

Een strategische beleidsbeslissing van de gemeente Oisterwijk om vóór 2020 alle teamsporten binnen de gemeentegrenzen van de kern van Oisterwijk te willen concentreren was een eerste aanleiding voor de voetbalverenigingen R.K.S.V. Taxandria, R.K.S.V. Oisterwijk en S.V. Nevelo om samen met de gemeente rond de tafel te zitten. De drie Oisterwijkse voetbalclubs werden elk op andere fronten uitgedaagd. R.K.S.V. Taxandria kampte met minimale faciliteiten, enkel hoognodig onderhoud, geen kunstgrasvelden en een afloop van de erfpacht. S.V. Nevelo en R.K.S.V. Oisterwijk werden geconfronteerd met een andere toe- en indeling van de velden als gevolg van de herindeling Sportpark Den Donk.

Eén uitdaging deelden alle drie de clubs: de afname in jeugdspelers, kantine-opbrengsten, sponsorbijdragen en subsidiegelden en een steeds kleiner wordend clubje vrijwilligers die de dagelijkse gang van zaken droegen. De drie clubs hadden het behoud van de voetbalsport voor de gemeente Oisterwijk en haar inwoners steeds hoog in het vaandel gehouden en voelden zich genoodzaakt om een mogelijke fusie te onderzoeken. Tijdens het voetbalseizoen van 2018-2019 werd er achter de schermen gepraat met de gemeente, leden, onderling met de besturen en werd een weg gebaand om de enige nieuwe club V.V. Trinitas-Oisterwijk te laten ontstaan.

Uiteindelijk was het dan zover! Op de Buitengewone Algemene Ledenvergaderingen van 13 mei jl. stemden de leden van S.V. Nevelo, R.K.S.V. Oisterwijk en R.K.S.V. Taxandria in overgrote meerderheid formeel in met het fusiebesluit. 30 juni werd de officiële oprichting van V.V. Trinitas Oisterwijk een feit. Het was dan ook een historisch moment! De 3 voorzitters van resp. S.V. Nevelo, R.K.S.V. Oisterwijk en R.K.S.V. Taxandria beklonken de fusie formeel door middel van ondertekening van de notariële stukken. Dit vond plaats op de middenstip van het Nevelo-hoofdveld (Sportpark Den Donk).

 

 

Verloterij is bekend van:

2017 – Samen met V.V. Ouwe Syl organiseerden we de 1e huizenloterij van Nederland. We kregen veel media aandacht, waaronder deze artikelen: 

2019 – Dit vakantiehuis in Gasselternijeveen verlootten we samen met de Acro Academy uit Marum. RTV Noord deed verslag:

2020 – Samen met 15 clubs uit heel Nederland gingen we de grens over. We gaven een kasteelappartement in Frankrijk weg. De Gelderlander interviewde de gelukkige winnaars:

2021 – Een Camper en een Audi A5 verlootten we begin 2021 samen met KV Drachten en Drachtster Boys. Omrop Fryslân maakte een reportage:

Eind 2021 sprak De Bildtse Post met Anne Polstra van Verloterij: