FAQ

Hieronder staan de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur ons dan gerust een mail.

De prijs wordt alleen verloot onder de verkochte loten. Loten die niet verkocht zijn, kunnen niet prijswinnend zijn. 
De kansspelbelasting wordt betaald vanuit de opbrengst van de loterij.
Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spambox of ongewenste mail binnenkomen. Is dat niet het geval dan is er waarschijnlijk iets misgegaan bij het invoeren van je mailadres (typefoutje, kan gebeuren…). Stuur ons een bericht dan mailen we het lot opnieuw. 

De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs te Oisterwijk

Alle verkochte loten gaan in een grote bak. Deze wordt vooraf grondig gemixt en zal tijdens de trekking regelmatig gedraaid worden. Vervolgens worden de prijzen in aflopende volgorde getrokken. Dus we beginnen met de hoofdprijs, vervolgens de tweede prijs en zo verder naar de 60ste prijs. De getrokken loten gaan niet terug in de pot. Per lot is dus maximaal één prijs te winnen. De notaris controleert of de trekking eerlijk gebeurt en hij noteert de winnende getallen. We zenden de trekking uit via een livestream zodat je alles live kunt meekijken. 

In de algemene voorwaarden is opgenomen dat de volgende personen zijn uitgesloten van deelname:

  • De bestuursleden van V.V. Trinitas Oisterwijk;
  • De Vennoten van Verloterij;
  • De met de controle van de trekking belaste notaris van De Hair Vrijdag notarissen & adviseurs te Oisterwijk
Om mee te mogen doen, moet je tenminste 18 jaar zijn. 

Wij werken met specifieke loterij-software. Dit systeem zorgt ervoor dat er automatisch een lotnummer wordt gegenereerd. Deze bestaat standaard uit 8 cijfers.

Vóór elk lotnummer staan twee letters waarmee de loterijen van Verloterij uit elkaar worden gehouden. Bij deze loterij zijn dat de letters TR.

De teksten op onze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om deze zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming te gebruiken.